Hovedentreprise

Når du skal bruge en ansvarlig hovedentreprenør

Hovedentreprise

I samarbejde med

Hovedentrepriser med høj kvalitets­standard

Når du skal bruge en ansvarlig hovedentreprenør til at klare din entreprise, skal du ikke tøve med at kontakte os. Gennem et tæt samarbejde med Holst Entreprise kan vi varetage opgaver af alle omfang for både private og erhverv.

Som din hovedentreprenør lægger vi stor vægt på kvaliteten af håndværket. Vi beskæftiger udelukkende dygtige danske håndværkere, der har stor erfaring indenfor deres fag. Vi har kompetente fagfolk til rådighed inden for følgende håndværksfag:

  • Maler
  • Tømrer
  • Stillads
  • Murer
  • Andre nødvendige håndværksgrupper

I samarbejde med

Du er sikret et veludført resultat

Med en entreprise hos os er du sikker på, at al arbejdet bliver lavet til tiden. Vi går aldrig på kompromis med vores standarder for kvalitet, og sørger løbende for at kvalitetssikre. Desuden vil du ugentligt modtage en status på byggeprojektet, så du altid er opdateret på, hvor langt vi er nået. Intet bliver lavet over hovedet på dig.

Kommunikation er en essentiel del af vores samarbejde – det gælder både vores samarbejde med fagfolk og med dig. Med mere end 80 års erfaring i branchen har vi strømlinet vores løsninger og simplificeret hele processen fra start til slut. Derfor kan du forvente et gnidningsfrit forløb uden unødig kommunikation frem og tilbage.

Lad os tage en snak om din hovedentreprise

Hvad enten du skal bruge hjælp som rådgiver, ejendomsinvestor, boligforening, arkitekt eller andet, står vi klar til at påtage os opgaven. Med os på holdet som entreprenør kan du være sikker på, at løsningen bliver skræddersyet til netop jeres behov.

Ønsker du at høre mere? Kontakt os på telefon 60 22 13 36 eller udfyld formularen her på siden. Så fremstiller vi et gratis og uforpligtende tilbud med udgangspunkt netop jer.

Giv os et kald i dag, og lad os tage en snak om dit projekt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et tilbud på din opgave

Ønsker du et tilbud på din næste maleropgave? Udfyld formularen her eller ring til os på 60 22 13 36.