Tilbygninger

Når du ønsker malerarbejde i forbindelse med tilbygning til huse, erhvervsbygninger m.m.

Tilbygninger

Malerarbejde udført af professionelle

Gennem årene har vi malet utallige tilbygninger af alle omgang. Vi ser os selv som eksperter og kan realisere stort set alle opgaver på området. Med kvalitet og god service i fokus er vi først færdige med projektet, når du er tilfreds.

Hos Holms Maler Entreprise er vi af den overbevisning, at det hele skal udføres ordentlig fra start af. Det sparer alle for både tid og penge. Med et perfektionistisk sind kvalitetssikrer vi løbende. Vi laver bl.a.:

  • Maling af hus
  • Maling af tilbygning
  • Spartling
  • Tapetsering

Over 80 år i malerbranchen

Vores team af malere har over 80 års erfaring i branchen. Mange af dem har vi tilbragt sammen, hvorfor vi forstår at lægge fokus på hinandens styrker. Vi arbejder godt sammen og løfter hinanden og resultaterne til nye højder – uanset om der skal males tilbygning, hus, kontor eller andet.

Med fagligheden i orden og kundetilfredshed som førsteprioritet forsøger vi altid at skræddersy løsningen til netop dig. Vi tager hånd om projektet fra start til slut og rådgiver dig gennem hele forløbet. Skulle du have nogen spørgsmål, er vi altid til at få fat på. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning hvad angår valg af farver, maling, materialer m.m.

Skal vi tage en snak?

Kunne du tænke dig et tilbud på maling af din tilbygning? Eller søger du en hovedentreprenør til at stå for hele opgaven? Tøv ikke med at kontakte os. Vi er meget fleksible og kan helt sikkert hjælpe med at realisere dit drømmeprojekt.

Ring til Holms Maler Entreprise på tlf. 60 22 13 36 eller udfyld formularen her på siden. Så fremstiller vi et gratis og uforpligtende tilbud med udgangspunkt netop jer.

Giv os et kald i dag, og lad os tage en snak om dit projekt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et tilbud på din opgave

Ønsker du et tilbud på din næste maleropgave? Udfyld formularen her eller ring til os på 60 22 13 36.