Udendørs malerarbejde

Professionelt malerarbejde for både private og erhverv

Udendørs malerarbejde

Vi laver alle former for udendørs malerarbejde

Trænger facaden til en grundig renovering? Er dine døre og vinduer ved at være godt nedslidte? Skal træværket males? Hos Holms Maler Entreprise laver vi alle former for udendørs malerarbejde på hele Sjælland.

Uanset omfanget af din opgave har vi helt sikkert de rette hænder til at hjælpe. Med mere end 80 års erfaring i branchen er vi klædt på til langt de fleste udendørs maleropgaver. Vi har opbygget en bred vifte af kompetencer for at sikre dig en holdbar løsning.

Kvalitet er en af vores højeste prioriteter. Vi skal selv kunne stå inde for vores arbejde, hvorfor barren er sat højt. Hvad enten du er privatperson eller erhvervsdrivende kan du være sikker, at arbejdet bliver udført godt og grundigt hos os.

Skræddersyede løsninger

Løsningen skal naturligvis matche dine behov og ønsker. Du har frie rammer til at vælge farve, design m.m. Skulle du være i tvivl om noget, har vi naturligvis den rette fagviden til at rådgive dig gennem hele forløbet.

For at skræddersy projektet til dig tager vi altid en grundig snak inden tilbudsgivning. På den måde sikrer vi, at du kan stå inde for det hele og er med på, hvad der bliver lavet. Støder vi løbende på noget, som har en væsentlig betydelse for opgaven, underretter vi naturligvis dig som det første.

Få et uforpligtende tilbud

Malerbranchen bygger på tillid. Derfor sørger vi selvfølgelig for at være så transparente som muligt gennem hele projektet. Priser, deadlines osv. bliver aftalt i tæt samarbejde med dig, så du er klar over præcist, hvad der kommer til at foregå.

Giv os et kald på telefon 60 22 13 36, send en e-mail til os eller gør brug af formularen for kontakt her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Giv os et kald i dag, og lad os tage en snak om dit projekt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et tilbud på din opgave

Ønsker du et tilbud på din næste maleropgave? Udfyld formularen her eller ring til os på 60 22 13 36.