Indendørs malerarbejde

Indendørs malerarbejde på hele Sjælland

Indendørs malerarbejde

Vi klarer det hele

Trænger væggene til en grundig omgang maling? Skal loftet opfriskes? Er trappeopgangen blevet nedslidt? Skal i have lagt epoxygulv? Uanset hvad din opgave byder på, står vi klar med et dygtigt team af erfarne malere på hele Sjælland.

Med mere end 80 års erfaring har vi prøvet kræfter med langt de fleste fagopgaver. Vores kompetencer rækker langt, hvorfor vi kan skræddersy enhver løsning til netop dine behov. Er du i tvivl om, hvilken maling der passer bedst? Vi står klar til at rådgive og vejlede, så du med sikkerhed får en holdbar løsning.

Uanset projektet er det naturligvis dine behov og ønsker som der tages udgangspunkt i. Vi sørger altid for at tage en grundig snak med dig inden projektstart, så alt er afstemt. Vi hjælper både erhverv og private.

Personlig service fra start til slut

Som din maler har vi et stort fokus på at levere en service, vi selv kan stå inde for. Kommunikationen spiller en stor rolle hos os, da det er vores måde at sikre et resultat, du bliver glad for.

Vi forventningsafstemmer naturligvis alle dele af projektet med dig, så du er helt sikker på, hvad der bliver udført. Desuden lægger vi en tidsplan med dig, og overholder altid vores aftaler. Har du særlige ting, vi skal tage hensyn, sørger vi for at indrette os efter dem.

Kontakt os for et tilbud

Er du interesseret i at høre mere om de mange muligheder hos os? Lad os tage en snak om din opgave angående indendørs malerarbejde. Har du brug for en samlet løsning af eksempelvis indendørs og udendørs malerarbejde skal du heller ikke tøve med at kontakte os. Vi er meget fleksible og kan skræddersy vores løsninger til ethvert behov.

Ring til Holms Maler Entreprise på telefon 60 22 13 36, send en e-mail til os eller gør brug af formularen for kontakt her på siden. Så vender vi straks tilbage med et gratis og helt uforpligtende tilbud.

Giv os et kald i dag, og lad os tage en snak om dit projekt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et tilbud på din opgave

Ønsker du et tilbud på din næste maleropgave? Udfyld formularen her eller ring til os på 60 22 13 36.